Hehaa, takas tultu ja selvittii jopa hengissä tosta, vaikka ei koko aika siltä tuntunukaan ;)

Tänä vkl kyllä sain taas vahvistusta siihen, että alkoholi ei oo kaikille hyväks liikaa nautittuna. Tai ei kyllä kaikille ees kohtuullisesti otettuna.

Se on aika perseestä, kun jotkut ihmiset alkoholia nauttineena muuttuu ihan täysin vastakohdiks, mitä ne oikeesti on. Yks kaveri on oikeesti tosi hiljanen ja "sävyisä", mutta heti ku vähän on viinaa otettu, ni johan muuttuu käytös. Hänest tulee tosi äänekäs, sosiaalinen ja hän puhuu ihan mistä vaan ja oikeestaan kelle vaan. Sit kun hän saa viel vähän lisää alkomahoolia, niin hänest tulee sellanen, et jonkun on pakko kattoo perää, ku ei siitä tiiä mitä se tekee. Ja se vaihe on perseestä, ei kukaa tykkää vahtii jotain joka on helvetin jurrissa ja voi lähtee yhtäkkiä ihan mihin vaan.. Samalla ku ite haluais pitää hauskaa ja juhlia, ni ei, ei se oo hauskaa kattoo jonku perään koko ajan. Onneks mä en nyt ollu se joka sen perään katto, mutta muutama ihminen joutu valitettavasti senki homman hoitamaan. Mulla ei siis menny hauskanpito vituiks sen ihmisen takia, kiitos siitä.

Joo ei täs kummempia, seko reissu, mutta oli helvetin hauskaa silti, ei voi muuta sanoo! Kiitos kaikille, kun olitte messissä. Vaikka eihän kukaa kaveri tätä lue, mut silti kiitän teitä, ootte mahtavia :)

 

See ya.