Miks suomalaismiehet on selvinpäin hiljaa, mutta heti kun on vähän viinaa vedetty ni johan ollaan rohkeeta poikaa?

Tää on niin nähty juttu, baarissa taikka kotona tai ihan missä vaan. Aluks aina bailut on sellasta pientä sipistelyä. Sitten heti, kun aletaan availemaan pulloja ja päästetään kuningas Alkoholi valloilleen, ni johan alkaa bileet parantumaan! Naiset/tytöt hihittelee ja muuttuu avoimemmiks ja oi niin ihaniksi. Miehet alkaa kerskailla kaikella, mistä nyt minkäänlaista kerskailtavaa vaan voi keksiä. Keskivaiheilla kun humalatila on korkeimmillaan, niin kyllä juttua tulee. Muutaman kerran kuskina baarissa olleena voin vakuuttaa, että ei se nyt niin hehkeetä ole kuunnella kännisten äijien paskan jauhamista. Selvin päin se on oikeesti aika tuskaa.

Sehän on ihan todistettu juttu, että alkoholi sumentaa kauneuskäsityksiä. Siis känniset ihmiset näkee muut paikalla olijat kauniimpina tai komeempina ku mitä ne oikeesti on. Ehkä siinä on yks selitys miesten puhumattomuudelle selvänä. Kun miehet on juonut tarpeeks, ne huomaa et "oi kuinka kauniita vastakkaisen sukupuolen edustajia täällä onkaan, nyt menoks!" Ehkä suomalaisnaisissa onkin vika? Me naiset ollaan liian rumia siihen, että meille vois ihan selvänä tulla keskustelemaan?

No ei, tota en kyllä usko itekään. Suomalaisnaisethan on kauniita! Ehkä se on vaan niin, että miehet on niiin ujoja ja niitten itsevarmuus on niin alhaisella tasolla, että ne ei uskalla/kykene/pysty tulla juttelemaan meille naisille. Mä kyllä enemmän suosisin, sitä että miehet tulis keskustelee ihan selvinä, koska kännissä useimmat on vaan helvetin ärsyttäviä. Kyl pitäs sen verran olla pokkaa, että pystys ilman pohjia ottaa kontaktia.

Joo mitähän mä maanantai-iltana tällässiä mietin, you never know..

Ja olen pahoillani, järkyttävää yleistystä.. Eihän nyt kaikki sentäs :> Mutta, got the point?

 

See ya.