"Et voi elää niiden kaa, mut et voi ilmankaa."

-Cheek feat. Illi- Kanssa tai ilman-

 

Alkuperäsessä biisissä kerrotaan naisista, mut kyl mä sanon, et pätee myös miehiin. Yleensä siis parisuhteeseen.

Onhan se välillä vaikeeta elää jonkun kanssa niin tiiviisti ku seurustellessa tehdään, mutta ois varmaan vielä vaikeempaa, jos ei koskaan seurustelis tai löytäis sopivaa paria itelleen. Ei varmasti olis koko elämää kivaa elää sinkkuna. Se ois itse asiassa varmaan aika kauheeta. Itse en tällä hetkellä seurustele, mutta jotain on tekeillä. Ja en mä kyllä käsitä, että jotkut on "ikisinkkuja" ja elää vaan kuolemaansa asti yksinään.

Sinkkuudessa on paljon hyviä puolia, joista tärkein ehkä vapaus. On hienoa, kun ei tarvi olla tilivelvollinen tekemisistään kellekään. Voi mennä ja tulla miten tykkää.

Mutta vaikka sinkkuus on vapaata ja rentoa aikaa, niin ei sitä kyllä loputtomiin jaksa, eihän? Kyllä jossain vaiheessa tarvii jotain ihmistä, jota voi rakastaa ja jonka kanssa jakaa asioita. Kyllähän sinkkuna voi tietenki harrastella jotain yhen illan hoitoja tai parin illan panoja, mutta kyllä ihminen tarvii oikeeta rakkautta ja läheisyyttä elämäänsä pelkkien kertahoitojen sijaan. Ainaki mä luulen, uskon ja toivon näin.

Onpas muuten tosi selkeesti kirjotettu tämäkin. :> Jäsentely on mahtava.

 

See ya.